duminică, 16 mai 2010

Rubrica lui Blogatu – 13-05-2010

Așa arată Rubrica lui Blogatu, din emisiunea Vis de dimineata de la 3TV, în forma scrisa:

Incep Rubrica lui Blogatu de azi cu un articol despre Ziua Barbatului. Da, stiu ca aceasta zi a fost sarbatorita pe 5 mai si ca mai toti bloggerii si chiar bloggeritele au scris despre ea. Eu nu am popularizat-o prea mult… Totusi, am realizat o emisiune Blogatu LiveTV pe aceasta tema. Chiar pe 5 mai. Care-i parerea mea despre aceasta sarbatoare? Nu veti afla decat dupa ce voi descrie parerea lui Vlad Dragu, care, desi are o adresa glumeata de blog, e foarte serios intr-un articol dedicat evenimentului din 5 mai. El zice ca aceasta zi e un excelent instrument de marketing pentru o anumit producator de bere.
Dar si ca este uimit de superficialitatea romanilor care, dupa ce au vazut o reclama, ce-i drept destul de amuzanta la TV, au luat de buna aceasta zi.
Astfel, au aparut mesaje, mass-uri si statusuri pe Facebook cu urari de La multi ani si multumiri dedicate Zilei Barbatului.
Dupa cateva cercetari, bloggerul a aflat ca evenimentul a fost inventat de acea companie de bere in urma cu 3 ani. Totul a luat amploare, existand chiar un proiect de lege care vrea sa promoveze Ziua Barbatului pe 5 mai drept Sarbatoare Nationala, egala cu cea a femeii.

Continuarea pe Blogatu.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu